Nejnovější recenze ze sekce Skluzavky
- Skluzavka je super.Nosnost by měla být do 30kg .Skluz je rychlý a dopad horší.Dítě dopadne tvrdě na zadek.Jinak se zdá být i pevná.Dětem udělala radost.Tak doporučuji koupit.
Super
- Krásně zpracovaná, možnost lehkého rozebrání
dobrá nosnost, fajn zábava
Snad v pořádku je v krabici nerozbalena na Vánoce.
Skvělá skluzavka. Syn je spokojený a já také. Je bezpečná, není nestabilní, má dobré zábradlí a není to příliš velký sešup.
děti byly moc spokojené
vypadá kvalitně a bytelně
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz
Skluzavka je výborná. Může se napojit voda z hadice a skluzavka je neustále mokrá.
- Délka
Klouzačka funguje, děti na ni řádí. Uvidíme jaká bude životnost plastu , jak dlouho vydrží. Zatím jí máme velmi krátce.
- Hezká, bezpečná skluzavka, děti jsou spokojené.
- Přiměřená cena.
Barevnost, barvy jsou daleko méně výrazné než na obrázku. Mohla by být z pevnějšího materiálu, teprve čas ukáže jestli vydrží.
Naprostá spokojenost
- O mnoho bytelnější než srovnatelné produkty.
- kvalita za rozumnou cenu
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali.
Tým Marimex.cz
Radost dětí !!!
- Všechny hrany ostré, absolutně věc k ničemu, pokud neplánujete každou hranu doma ručně zabrousit, aby se dítko nepořezalo
- Dětem se líbí
Ano jsem spokojen
Délka je pro děti úplně akorát a dal by se pochválit i materiál, který, jak se zdá, bude odolný proti rychlému opotřebení a poškození. Bohužel je to na úkor klouzavosti, což je zde nežádoucí. Musíme vyzkoušet, jestli to bude klouzat lépe s mýdlovou vodou.
- Koupila jsem na doporučení, vnuk teprve bude testovat.