Nejnovější recenze ze sekce Skluzavky
- Rychlé a jednoduché sestavení
Jestli je výhoda že se to dětem líbí tak jo.
Super, drží pěkný styl
Klouzačka bude vyzkoušena až na jaře, ale vypadá dobře.
- zatím nevím ale vypadá kvalitně za tu cenu
- Bezpečný produkt pro děti.
Vnuci se se skluzavkou velmi užijí, kdy se nesmí cvičit ve škole
To posoudí až kluci dostanou na Ježíška
stálobarevná, kvalitní materiál
- 1/2 ceny
- Účel splnila
- Madla jsou fakt vratke. Očekávala jsem větší betelnost. Co se týká montáže tak není složitá ale potřebujete na to sílu, je tam jeden díl, který nám dal docela zabrat.
Pro malé děti ideál. Dávala jsem jako dárek k narozeninám prvním.
Skluzavku využíváme velmi intenzivně. Skluzavka je pevná a drží. Dcera se na ní klouže neustále.
Riziko je pouze při položení na hladkou podlahu, kde plast klouže. Při umístění uvnitř je vhodnější položit skluzavku na drsnější povrch, aby neklouzala.
- zatím jsem ji nepoužil
- Spokojenost
Zatím jsme nevyzkoušeli, je to dárek pro vnoučata. Ale odpovídá naší představě.
Zkušenost dobrá.
- docela odolný materiál, leccos vydrží
- příjemná barva
- možnost připojení vody
- jednoduchá instalace
Skluzavku jsem vybral na internetu a byl zvědavý, jak bude vypadat, z jakého bude materiálu, co vydrží. A musím říct, že je naprosto dostačující. Věděl jsem, že potřebuji skluzavku s montáží ve výšce 1,50 m a toto splňuje přesně. Malinko mě překvapilo uchycení pouze dvěma šrouby, ale zdá se, že bohatě stačí. Materiál dobře klouže, dětem to jezdí. Dojezd je dostačující a i boční strany jsou tak akorát, děti ještě nepřepadly ani jednou a to jsou docela čerti. Po skluzavce lezou i nahoru a ta se téměř nehne. Takže doporučuji. Jen je náročná na přepravu v osobním autě, je dosti dlouhá, ale do Superbu se vleze, to mám odzkoušeno :-)
Rychlé dodání , bez problémů.
Skluzavka je ze slabého plastu, díly do sebe nelze zacvaknout. Není podle mě bezpečná pro děti.