Nejnovější recenze ze sekce Skluzavky
- Vše v pořádku
skluzavka mi padla do oka
- Deti se na ni urcite hodne vyblbnou, je bezpecna, promyslena tak, abyste se porad nestrachovali, kdy se neco stane
Uz po par dnech bezneho pouzivani se ve
skluzavce udelala dira, po dalsich nekolika dnech se udelala dalsi dira, prakticky v totoznem miste - jen zrcadlove obracene (v dire na nohy). Lepeni dodavane se skluzavkou je naprosto k nicemu, koupili jsme lepeni na gumove cluny, to drzi lepe, ale vzhledem k tomu, ze jsou diry v hodne zatezovanych mistech, nedrzi to na 100%. Bohuzel myslim, ze bude tak na jednu sezonu.
super
Máme tuto skluzavku jen chvilku a jeví se bezpečná. Doufám, že vydrží dlouhou dobu.
- robustní
- jede!
- uvítal bych lepší přípravu na připevnění, obzvláště ve spodní části
- měla by být širší, takhle se nesveze ani moje ženuška
Super
- Žádné nejsou.
Kvalitní provedení skluzavky.
Vnučky spokojené, blbou na ní neustále.
- skvělá hračka
Pro 4leté dítě úžasná. Vhodné i pro větší děti. Skluzavka je stabilní, jednoduše se skládá. Schůdky dostatečně hluboké.
- Jednoduchá manipulace ji
- První a druhý díl do sebe nepasoval.
První a druhý díl do sebe nepasoval.Ve třech lidech asi hodinu jsem se o to snažili.Nakonec jsem museli použít hrubou sílu, samozřejmě se ulomily příchyty .Abychom ji mohli používat museli jsme ji sešroubovat šrouby.
Nedoporučuji za tu cenu nestojí.
Skluzavka je kvalitně vyrobená, pevná a zdá se, že vydrží. Nástup ve výšce 150cm je příliš vysoký. Děti ze skluzavky vylétávají a dopadají cca 1,5m za skluzavkou (na sucho, bez vody). Po snížení na 130cm funguje OK.
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaše kladné hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali.
Tým Marimex.cz
Dobra komunikace
Klouzačka je super :-)
Za ty peníze velmi dobrá volba. Jednoduché složení, velmi dobrá stabilita i na nerovném terénu.
- Hezká barevná skuzavka
- Opravdu velká -dlouhá
- Bude to dárek, takže ji nemáme ještě vyzkoušenou
- Moc hezká klouzačka, sytá barva
- Možno připojit na vodní hadici (nevyužijeme)
- Mohla by být na konci méně prudká, má opravdu sešup, takže dítě hodně vyletí ven.
Pěkná klouzačka, vypadá, že vydrží. Malá se hned chtěla klouzat.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »