Nejnovější recenze ze sekce Skluzavky
Skluzavka perfektní, pro 1,5 - 2 leté tak akorát, pevná, hezky opracované hrany, bezpečná, doporučuji.
- Bytelná skluzavka, pevná, stabilní
- Parádně klouže
- Vyrobena z kvalitního plastu
Skluzavka je pevná, stabilní a skvěle klouže. Délka je taky dobrá, tak akorát. Doporučuji.
(Předtím jsme měli skluzavku s lezeckou stěnou od firmy Mochtoys, se kterou jsme byli nespokojeni, kvalita se nedá srovnat..)
- Neklouže, což je u skluzavky dost podstatná závada.. Syn se sklouzl jedině v softshellkách.
- Lezecká stěna je taky nepraktická, výstupky jsou malé, takže se nahoru leze pouze pomocí otvorů, klasický žebříček by byl lepší.
- Celkově mi přijde vetchá, jako by se měla každou chvíli rozpadnout.. Uši nahoře se hodně hýbou..
Určitě nedoporučuju. Koupili jsme pak jinou.
- Zboží OK.
masivní, pěkné zpracování, doporučuji!!!
Děti měly ze skluzavky velkou radost, hodně si zajezdily, už se těší na další víkend, máme ji na chalupě, umístěná je na svahu, tedy bezpečná.
- Delší varianta základní skluzavky
- Dobré boční vedení
- Menší sklon díky délce
Koupili jsme jako delší variantu základní verze skluzavky. Je o metr delší, ale díky menšímu sklonu je nutné buď používat kluzké oblečení nebo vodu.
- Pěkná barva a hlavně pěkně se na ni jede
Doporučuji, skluzavka pěkně jede i barva se mi moc líbí, prostě paráda až na to počasí.
- Hezké zpracování a dostatečně široké
Cena kvalita
- Krásně vypadá, jednoduché složení
Doporučuji.
Lehké, pevné, plně funkční.
Zakoupeno kvuli velikosti-to je splneno. Ale za me a syna naprosto nevyhovujici a nebezpecna vec.
Prudky sklon spodni casti skluzacky zpusobil misto sklouznuti doskakani do bazenu (ani nechci vedet co by to udelalo na sousi).a dalsi vec, ze se naklepany zadek zadrhne o koncovy dil skluzavky,ktery nelicuje. Takze sluzavka a nadseni vydrzelo pouze prvni den.
Od Smoby velke zklamani.
- Vnoučata skluzavku hodně využívají,nemá chybu.
- Úšetrila som veľa času nakupovaním a veľmi dobrá cena
- výhoda
- Pěkný
- Kvalitní plast
- Bytelná - drží na místě, nevyklá se
- Když dáte do bazénku, zůstane v ní trochu vody
- V plavkách na mokré klouzačce je to hrozně rychlé
Bytelná, tvrdý plast. Bezproblémový dojezd i pro menší děti. Zespodu díry - pokud dáte do bazénku, naplní se vodou a drží na místě (pak voda vyteče, ale trochu tam vždy zůstane :/, asi se to musí nějak naklonit).
- Koupila jsem pro 3 letou vnučku a to je radostí.Skluzavka je pevná,stabilní a má výborný skluz.
Dlouho jsem skluzavka vybírala a musím říct,že jsem trefila správně.
- Stabilní
- Dlouhá skluzavka
- Jednoduchá a rychlá montáž
- Děti jsou nadšené
- Zatím nic
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »