Nejnovější recenze ze sekce Skluzavky
- Hmotnost
- Díly moc dobře nelícují
- Lehce nestabilní
Za ty peníze to není špatný výrobek, za 2000 takhle velkou klouzačku na zahradu nepořídíte. Plast je měkký, smontování je jednoduché, ale klouzací plocha je složena ze 3 dílů a ty na sebe zrovna perfektně nepasují. Není to na roztržení tepláků, ale hrbolky tam jsou... Základna klouzačky má cca 1m na šířku, přesto to na trávě nepůsobí stabilním dojmem, stejně je to dost vysoká klouzačka, tak s menším dítětem je povinnost dozorovat při nástupu. Celkově za tu cenu doporučuji...
Doloni s madlem modro-žlutá 140 cm
Přidáno: 1. srpna 2021
(naposledy upraveno 1. srpna 2021)
Zakoupeno v Stavebnice-Hry
Ze skluzavky má vnuk velkou radost.
Produkt doporučuji ostatním, kteří mají malé děti.
- Děti se krásně vyřádí přímo v obyváku
- Veliká spokojenost.
- Skluzavka vydržela asi hodinu ,pak se utrhl oranžový bazének...jezdili na tom dvě malé pětileté děti
- Světlejší barva než na eshopu
pro malé děti super
- Barva odpovídá obrázku
- Zboží přesně odpovídá popisu
Přesně odpovídá popisu, dorazilo přesně to, co jsem si objednala.
- Nevím jak dlouho vydrží, my zatím používáme cca 2 týdny a děti mají velkou zábavu. Pro letní dny super ...
- zřejmě pod skluzavkou bude poškozen trávník, ale za tu radost dětí to stojí :)
- velká spotřeba vody, voda šplíchá i mimo skluzavku
Po hodině klouzání dvou dětí se natrhl příjezd do bazénku v délce cca 30 cm a tím je skluzavka prakticky nepoužitelná. Přibalená záplata (5x5 cm) na opravu nestačí
- stabilní, pevná
montáž podstavce pod schůdky zabrala hodně času a dost síly - špatně vylisováno, ale podařilo se
Montáž jen pro silné muže a pevné nervy. Skluzavka a schůdky k sobě úplně nepasují. Návod není v češtině. Museli jsme převrtávat otvory, aby šla skluzavka přišroubovat ke schůdkům. Nakonec vypadá pěkně.
- dětem se velice líbí
- Super!!!!!
skluzavka namontovaná dle návodu, dětem se líbí
- spokojenost, nesmíte zapomenout na spodní zajišťovací pás, jinak je skluzavka nestabilní
- Objednali jsme skluzavku s pripojkou, prisla bez pripojky
- opravdu výborný kvalitní výrobek
velice výhodné
- Rychlost dodání
- Vypadá pěkně.
- Jednoduchá montáž.
- Skluzavka přišla se škrábanci na více dílech, z důvodu špatného balení. Díly byly naskládané na sobě bez prokladu a tím došlo k poškrábání.
- Pro 3leté dítě skvělé.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »